Scrie cartea visurilor tale

în doar 24 de ore cu ChatGPT!


115 minute de curs structurate în 8 lecții video interactive

+ 6 ore ale cursului general de utilizare ChatGPT la prețul promoțional de 540 de lei

Ai o idee de carte care îți răsună în minte de ani de zile?

Simți că ai o poveste de spus, dar te simți copleșit de procesul scrierii?


Avem soluția perfectă pentru tine!

Cursul „Scrie cartea ta de EXPERT în 24 de ore cu Chat GPT” reprezintă ghidul tău pas cu pas pentru a-ți transforma visul în realitate, scriind propria carte în mai puțin de 24 de ore cu ajutorul inovației în inteligența artificială - ChatGPT.

Ce vei descoperi în acest curs?

✓ Scrierea simplificată: Învăță cum să-ți structurezi ideile, să creezi un contur clar și să îți dai seama de esența poveștii tale cu ușurință.


✓ Accelerare cu tehnologie: Lasă ChatGPT să te ajute în dezvoltarea și finisarea poveștii, oferindu-ți feedback și sugestii în timp real.


✓ Pentru toată lumea: Indiferent dacă ești un începător sau un scriitor experimentat, acest curs este adaptat nevoilor tale, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a scrie cu succes.


✓ În fiecare dintre noi există o poveste așteptând să fie spusă. Poate este o aventură, o lecție de viață sau o viziune unică pe care vrei să o împărtășești cu lumea. Scrierea unei cărți nu este doar un mijloc de exprimare, ci și o șansă de a lăsa o moștenire, de a influența și inspira pe alții.

Cine sunt eu?

Bruno Medicina


Sunt Bruno Medicina, Performance Coach (HPCC) și sunt aici să lucrez cu tine pentru a te ajuta să îți descoperi potențialul, a te conecta cu puterea ta interioară, a depăși barierele și a te sprijini să obții rezultate și performanțe maxime în toate activitățile tale.

Nu mai amâna! Fiecare zi fără a începe este o zi pierdută.


Înscrie-te acum și transformă visele și pasiunile tale în pagini care să rămână în inimile cititorilor!

Întrebări frecvente

1. Cât costă cursul?

Cursul poate fi achiziționat la prețul promoțional de 540 lei. Costul include acces la cursul Scrie cartea visurilor tale în doar 24 de ore cu ChatGPT! (115 minute de curs structurate în 8 lecții video interactive) și acces bonus la cursul Utilizarea ChatGPT: de la nivel personal, profesional până la corporate!, în valoare de 720 lei (6 module, 18 lecții video, aprox. 6 ore de curs) pe o perioadă nelimitată de timp + suport din partea facilitatorului.


2. Când începe cursul și cât durează?

Cursul va fi pus la dispoziția ta imediat, pe o platformă unde vei avea acces individual, folosindu-te de email și o parolă setată de tine. Poți urmări lecțiile video în ritmul tău propriu, bucurându-te de acces nelimitat la materialele puse la dispoziție.


3. Cum mă conectez la platformă?

Imediat după plată, vei primi un email în limba engleză cu subiectul Important: Your access to training. Acolo vei găsi un link de unde îți vei putea seta parola și de unde vei putea accesa cursul/ cursurile achiziționate. Dacă întâmpini probleme, ne poți scrie oricând la adresa de email salut@learningnetwork.ro.


4. Am o întrebare la care nu găsesc răspunsul pe această pagină. Cu cine pot să vorbesc?

Suntem aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare. Trimite-ne un email la adresa salut@learningnetwork.ro și îți răspundem în timp util.