CraftWriting 101

Curs de scriere - content writing -


19 aprilie - 9 iulie


pentru mai multă autoritate, vizibilitate și clienți

00
days
:
00
hours
:
00
minutes
:
00
seconds

Singura școală de scris care îmbină neuroștiința și NLP cu content marketing, astfel încât TU să îți depășești blocajele de scriere, să dobândești ușurință în a scrie ORICE, ORICÂND și pentru ORICINE

Preț special de lansare: 1800 lei

+ 4 BONUSURI

Încep cu o veste proastă: NU ne-am născut ca să scriem. Pur și simplu natura nu ne-a înzestrat cu această abilitate în mod default. Prima reacție de copil când vede un instrument de scris este să îl guste. După ce creierul e dezvoltat suficient, durează de la câteva luni la un an să învățăm să scriem literele și încă ceva ani de studiu ca să ne formăm un stil personal - asta în cazul fericit în care ne atrage materia numită Limba Română.


Știm de la experți în domeniu că scrierea în zona de marketing este unul dintre cele mai eficiente instrumente (și ieftine pe deasupra) de a ne atrage clienții.


Și poate și tu ai ideea că ți-ar plăcea să scrii, dar de fiecare dată când te gândești la a scrie un articol, un text de blog sau o postare, începe să te cuprindă neliniștea și tot ce poți să faci este să amâni cât mai mult momentul în care începi. Sau mai rău, dacă ai o propunere de colaborare de la un site cu notorietate sau o revistă, de cele mai multe ori trimiți textul chiar la dead-line și nici măcar nu ești mulțumit de rezultat.


Dacă pentru tine una sau mai multe din afirmațiile următoate sunt ADEVĂRATE:


✔ „Îmi amintesc că atunci când eram în școală îmi doream să scriu, dar acum nu îmi găsesc stilul.”


✔ „Dintre toate metodele de markering digital, în strategia mea cel mai ușor mi s-ar părea să scriu, dar de fiecare dată când mă așez la calculator nu îmi vine nicio idee”


✔ „De multe ori când scriu simt că nu îmi găsesc cuvintele”


✔ „De cele mai multe ori sunt nemulțumit/ă de ceea ce scriu, chiar dacă alții îmi laudă textul”


✔ „Vreau să am mai multă lejeritate în a scrie”


✔ „Vreau să generez lead-uri din postările și articolele mele”


Toate acestea sunt semne că acest curs poate fi o soluție pentru tine.


Eu cred că orice persoană care este expert în domeniul său profesional poate învăța să scrie cu ușurință, dacă are acces la informația potrivită.


De aceea am creat acest curs UNIC ÎN ROMÂNIA, care îmbină sesiuni de training LIVE, consultanță și mentorat, cât și un set de instrumente (template) pe care le poți folosi imediat și care are un singur obiectiv: să te ajute să scrii cu ușurință ORICE tip de text pentru ORICE tip de audiență și mai importat decât toate ORICÂND ai nevoie.

Adevărul gol-goluț este acesta:


NU există soluții magice, formule secrete sau scurtături care să te ajute să faci salturi peste noapte.


Și nu orice tip de conținut este potrivit pentru rezultatele tale.


Și atunci cum faci?


Răspunsul e poate mai simplu decât credeai:


✓ Înțelegi cum îți poți organiza activitatea de scriere.


✓ Îți stabilești care este audiența pentru care scrii.


✓ Folosești tehnici TESTATE cu succes și îți construiești propriile template-uri de scriere 100% PERSONALIZATĂ la nevoia, personalitatea și preferințele tale.


✓ Creezi conținut care adresează exact provocările pe care le au clienții tăi potențiali și îi face pe aceștia să te vadă imediat ca pe expertul pe care îl căutau de mult.


✓ Îți identifici credințele limitative despre scris și identifici punctele oarbe.


✓ Înveți să depășești blocajele și scapi definitiv de sindromul impostorului.


✓ Îți descoperi VOCEA ta de autor, îți stabilești stilul personal.


✓ Încet, încet, cu pași mici dar siguri, activitatea de scris devine din o sursă de UȘURINȚĂ, BUCURIE și REZULTATE în strategia ta de marketing.


✓ Ești consecvent și nu te dai bătut(ă) dacă după trei zile nu ai văzut nicio schimbare (încă!).


Obții CLARITATE asupra a ceea ce ai de făcut pentru a-ți crește imaginea și vânzările prin conținut.


Scapi de frica de a scrie și conturezi o strategie SIMPLĂ, prin care orice tip de text pe care ai nevoie să îl scrii de la un e-mail la o carte.


Îți crești practica prin metode TESTATE și alese în funcție de punctele tale forte.


BONUS: Ai un modul gratuit despre cum să folosești AI pentru textele tale.

Acest program este pentru tine dacă vrei să știi,

odată pentru totdeauna, cum să:


✓ Depășești blocajele de a scrie.


✓ Înveți cum să folosești scrisul în strategia ta de marketing.


✓ Îți promovezi serviciile într-un mod 100% autentic, care te inspiră și te motivează să continui prin scris.


✓ Crești propria ta audiență, în afara social media, cu care începi să comunici într-un mod care îi tranformă din necunoscuți în fani și clienți.


✓ Creezi conținut care îți crește autoritatea ȘI care atrage clienți ca un magnet, într-un mod care rezonează cu tine și cu valorile tale.

Cine sunt eu?

Clementina Anghelache

Clementina, antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani de experiență. Formările mele cuprind 3 programe NLP Practitioner și un Master, 3 școli de coaching cu Alain Cardon, Sir John Whitmore și Inner Game cu Tim Gallwey, PCM, Points of You, The Power Process și multe altele. Am petrecut două decenii ca antreprenor în publishing în domeniul învățării organizaționale și în urmă cu trei ani am relansat licența revistei Psychologies în România. Am acompaniat zeci de antreprenori, consultanți și terapeuți în a-și depăși blocajele în scriere și a deveni autori cunoscuți.

Ce este inclus în program?

8 workshop-uri LIVE (pentru că eficiența oricărui training crește atunci când există interacțiune directă) în care îți voi explica principii și îți vom arăta tehnici eficiente, testate, de a scrie cu ușurință și de a crea o strategie de conținut care să funcționeze pentru tine.


Acces timp de un an la înregistrările celor 8 workshop-uri (ca să le poți relua oricând îți dorești și sunt accesibile în aceeași zi în care a fost livrat cursul).


Acces imediat la mine într-un grup de Facebook închis, dedicat – unde îți voi răspunde oricăror întrebări și îți ofer feedback la strategiile și materialele la care lucrezi.


Toate template-urile de care ai nevoie pentru o practică de succes (vezi lista detaliată mai jos).


Link-uri către resurse și unelte pe care le-am selectat personal, pentru a te ajuta să te promovezi prin scris într-un mod cât mai simplu și ușor (și care sunt gratuite sau au un preț foarte mic!) – sunt aceleași unelte pe care eu însămi le folosesc în afacerea mea.

Iată lista completă a subiectelor pe care le voi aborda (detaliat și practic!) în cadrul programului:

MODULUL 1: De la CONFUZIE la SIGURANȚĂ: Fundamentele scrierii eficiente | sesiune de training LIVE 19 aprilie, 10:00 - 12:00


În acest modul îți voi arăta că și tu poți scrie, te vei conecta la motivul pentru care scrii, te vei defini ca autor și vei învăța cum să îți definești audiența pentru care scrii. În acest fel vei simți imediat că poți scrie mult mai repede.


MODULUL 2: Procesul de scriere: STRUCTURA și CREATIVITATE | sesiune de training LIVE 26 aprilie, 10:00 - 12:00


În acest modul vom vorbi despre procesul de organizare a scrierii și despre modul în care îți poți descoperi propria creativitate.


MODULUL 3: STIL și CLARITATE în scris | sesiune de training LIVE 17 mai, 10:00 - 12:00


Îți voi arăta cum îți poți defini stilul personal și cum poți crea texte care ating audiența ta și care generează rezultatele pe care le dorești (de la engagement la conversie).


MODULUL 4: COPYWRITING: vei învăța să pui TITLURI și să creezi HEADLINE-uri cu ușurință | sesiune de training LIVE 24 mai, 10:00 - 12:00


Îți voi arăta pas cu pas cum poți crea cu ușurință titluri și headline-uri atractive care stârnesc curiozitatea și creează nevoia de a citit mai departe.


MODULUL 5: Structuri de ARTICOLE | sesiune de training LIVE 7 iunie, 10:00 - 12:00


Un modul care îți dă tot ce ai nevoie să știi destre tipurile de articole pe care ai nevoie să le construiești într-o strategie de content de succes. Și vei învăța cum să scrii singur aceste tipuri de articole.


MODULUL 6: Cuvinte care creează ACȚIUNE | sesiune de training LIVE 14 iunie, 10:00 - 12:00


Poate ai auzit deja că textele pentru marketing trebuie să aibă ceva ce se cheamă call to action. În acest modul vei învăța cum să construiești calls to action puternice și vom merge chiar mai departe de atât, vom explora impactul energetic al cuvintelor și vei primi lista mea secretă de cuvinte care pur și simplu schimbă modul de gândire (al tău și al cititorului).


MODULUL 7:Elemente esențiale de StoryTelling | sesiune de training LIVE 2 iulie, 10:00 - 12:00


Vom trece în revistă elementele de storytelling pe care articolele de blog sau pentru reviste de specialitate trebuie să le aibă pentru a crea engagement cu audiența ta.


MODULUL 8: Strategie de conținut: Despre FUNNEL și CANALE de distribuire a conținutului | sesiune de training LIVE 9 iulie, 10:00 - 12:00


În încheierea cursului vom vedea cum putem crea o strategie de conținut și cum alegem canalele cele mai potrivite pentru a ne face cunoscuți ca EXPERȚI în domeniul nostru.Și, pentru că vreau să îți ofer cu ABSOLUT TOT ce ai nevoie pentru a avea încredere în stilul tău personal de a scrie, ai acces la 4 BONUSURI EXTREM DE UTILE tuturor celor care se înscriu în această rundă.

(valoarea însumată a bonusurilor este de peste 10000 de lei!)


BONUS 1: Set de 12 template-uri de articole (valoare 720 lei)


Am creat un set de 12 template-uri care te pot scoate din încurcătură atunci când ai nevoie să scrii un articol într-un termen foarte scurt.


BONUS 2: Publicăm un articol scris de tine pe website-ul www.psychologies.ro (valoare 1200 lei)


Nu doar te învăț să scrii un articol foarte bun, ci îți ofer platforma mea (care are peste 1 milion cititori pe an!) pentru a-l publica! La finalul articolului vom adăuga numele tău, informații despre ce faci și link către site-ul tău (sau unde poți fi contactat).


Notă: Articolul trebuie scris și trimis către noi până la sfârșitul programului, pentru a beneficia de acest bonus.


BONUS 3: Acces la webinarul CUM SCRIU O CARTE cu CHATGPT 540 RON


BONUS 5: Acces la webinarul CUM folosesc CHATGPT pentru eficiența în scris 720lei RON.


Cât costă programul

CraftWriting 101: Curs de scriere - content writing


Hai mai întâi să recapitulăm tot ce primești în cadrul acestui program:


✓ acces (live + înregistrări) la cele 8 module și și grup dedicat de WHATSAPP unde vei primi răspunsuri LIVE (valoare 2800 RON)


✓ acces permanent la consultanță, timp de 2 luni (valoare 2800 RON)


✓ feedback personalizat pe toate materialele pe care le vei crea în cadrul programului: conținut, texte pentru website, email-uri, postări, oferte, planuri de a atrage clienți noi etc. (valoare 2800 RON)


✓ cele 4 bonusuri în valoare totală de 2500 RON!


Dacă punem totul cap la cap, primești materiale în valoare totală de peste 10000 RON (2000 EURO)!

Însă prețul special, de lansare, este mult mai mic.


Prețul întregului program, cu toate bonusurile incluse este de 1800 de lei (echivalentul în lei) și ai și opțiunea de a plăti în 2 rate egale de 1000 de lei (2000 de lei) - pentru rate este necesar să ne scrii pe salut@learningnetwork.ro.

Întrebări frecvente

1. Când începe programul și cât durează?

Programul se desfășoară în perioada 19 aprilie și 9 iulie unde fiecare sesiune de training va avea loc LIVE, pe platforma Zoom. după fiecare sesiune se stabilește o sesiune de practică de comun acord cu grupul.


2. Unde accesez toate materialele?

Sesiunile de training vor avea loc LIVE, pe Zoom, iar ulterior vei primi link-uri de acces pentru toate înregistrările (care vor fi urcate pe o platformă unde te poți loga cu parolă). Ai acces la consultanță din partea mea, nelimitat, prin grupul de Facebok privat, dedicat celor care fac parte din acest program.


3. Cât timp am acces la curs?

Ai acces la înregistrări și toate materialele timp de 1 an.


4. Am o întrebare la care nu găsesc răspunsul pe această pagină. Cu cine pot să vorbesc?

Suntem aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare. Trimite-ne un email la adresa salut@learningnetwork.ro și îți răspundem în timp util.